Vid gårdagens möte 2022 05 02 bestämdes följande: Medlemsskap i NIF är endast möjligt för de som bor i Näske Medlemsskap NIF 

Söndagar och onsdagar är pröva på pingis, alla är välkomna Träning 

Verksamheten kommer att utökas med ytterligare ett bord.
Efter 2 öppna pingishus

Så har vi bestämt att underlaget är tillräckligt för att starta en regelbunden verksamhet (NIF Näske idrottsförening). Som det ser ut nu så handlar det om 5-7 yngre runt 10-14 åringar. Sen finns det också en grupp äldre 8-12 stycken. Idag var det Janne Westman som imponerade.

Mer info kommer angående speltider och medlemskap. 
Pingisdagen igår blev lyckad 

Det kom 6-7 stycken ungdomar som också vill bli klubbmedlemmar. Vi återkommer med mera info om upplägget. Något senare dök även seniora spelare upp. Ulf Norberg visade både stort intresse och talang.

Känns som vi har något stort på gång!

 

 

På onsdag 20/4 12:00 kör vi igång pingissatsningen. Per-Åke "Stellan" Bengtsson, Olle Waldner är med och visar hur man spelar, "uppvisningsspel" :-D

Därefter får man prova på. Vi har köpt in 4 racket och bollar så det räcker till. Två bord finns, ett mindre för uppvärmning.


Något senare kommer proffsen, Oscar, Roger, André ansluter, spelnivån blir allt högre! Vi bjuder på gosaker o fika och har trevligt. Beroende på hur intresset är, så kommer Bygårn att utforma någon form av pingisverksamhet. 
Det kan bli klubb med träningar och träningskläder med Näske IF logga . Eller också blir det någon form av "kom och spela och ta en fika" verksamhet. Vi får se vad det blir, time will tell!


Ta med gympadojor för innebruk, annars strumpor!PS! Om du inte vill spela kom och ta en kopp kaffe och titta på.
VälkommenInvigning av pingisbordet en ny epok i Näskes historia?